top of page
Damnation_Kotisivun tausta TUMMA.png

Damnation Ink Tattoo Studio

Damnation Ink Tattoo studio on aloittanut toimensa vuonna 2011, ja sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Hämeentie 28.

Artistimme omaavat vuosien kokemuksen tatuoimisesta ja kaikesta alaan liittyvästä, ja vaalimmekin perinteisiä arvoja tatuointimaailmasta.

Meiltä luonnistuu kaiken tyyliset kuvat, vaikkakin pääpaino on enemmän tuolla mustavalko-osastolla ja realismin puolella. Mutta myös muut tyylit Old Schoolista Traditionaaliseen ja Stiplingiin luonnistuu myöskin.

Studiollamme työskentelee tällä hetkellä 3 tatuointiartistia, 2 harjoittelijaa ja 1 lävistäjä. Vuosien tauon jälkeen studioltamme saa jälleen lävistyksiä, mikä on todella harvinaista Helsingin alueella tällä hetkellä, sillä isoin osa kaikista lävistyspalveluiden tarjoajista on lopettaneet toimintansa. Tervetuloa siis kyselemään tatuointeja tai lävistyksiä meiltä!

 

Myös walk in kuvia kannattaa kysellä aktiivisesti, sillä vaikka jonot saattaa usein olla pitkiäkin meillä, myös pienempia aikoja nopeille walk in kuville saattaa löytyä nopeallakin aikataululla ajoittain. Harjoittelijoilta saa nopealla aikataululla kuvia, ja walk in kuvia vaikka päivittäin.

Studio Picture
bottom of page