top of page
Damnation_Kotisivun tausta TUMMA.png
received_3236241966684959_edited.jpg

Emma saapuu 4.-8.3.2024 meille taas vierailemaan Pietarsaaren puolelta.

Vapaita aikoja kannattaa huudella suoraan instagramin kautta, ja Emman profiiliin pääsee klikkaamalla otsikkoa. Myös sähköpostia voi laittaa suoraan studiolle, niin ohjaamme sitten viestit eteenpäin.

Parille nopealle saattaa vielä aikaa löytyä kuville, joten toimikaa nopeasti!

Kivun kauneus.png

Jenni saapuu pariksi päiväksi viihdyttämään ihmisiä Helsinkiin ja häneltä voi vielä kysellä myös paikkoja joko tatuointia tai scarifikaatiota varten. Aikoja voi tiedustella suoraan Jenniltä vaikka instagramin kautta, tai sitten laittamalla studiolle sähköpostia niin toimitamme viestin eteenpäin.

Black_Shadows.jpg

Carlos Aquilar Black Shadows Tattoosilta saapuu vierailemaan Helsinkiin pariksi päiväksi, ja vaikka herralla kalenterit tuppaavatkin olemaan hyvin täynnä aina tänne saapuessaan, niin sieltä saattaa jollekkin kuvalle vielä löytyä tilaa jos oikein kovasti kiinnostelee kuvaa saada. Viestiä voi laittaa instagramin kautta suoraan Carlokselle, tai sähköpostia studiolle, niin voimme välittää viestin eteenpäin.

Aki.jpg
Helsinki Tattoo Convention

Aki Siltala La Familia Tattoosta Kuopiosta saapuu viihdyttämään meitä 30.3.-5.4.2024

Vapaita aikoja voi tiedustella Akilta sähköpostitse osoitteesta aki.siltala@gmail.com

Kannattaa myös tulla katsomaan Akin printtejä joita on studiolla myynnissä kolmea eri laatua. Printit ovat myös ostettavissa verkkokkauppamme puolelta.

Helsingin viralliset tatuointimessut tulevat taas Huhtikuussa,  ja meiltä osallistuu mukaan tänä vuonna Roni ja Päivi. Roni meinaa tehdä paikalla lähinnä walk in kuvia sitä mukaan kuin joku tulee kyselemään, eikä ota ennakkovarauksia ollenkaan. Päiviltä voi kysellä ennakkoon varauksia messuille sähköpostitse, jos häneltä kuvaa tahtoo. Laita viestiä osoitteeseen Paivi.damnation@gmail.com

Simona

Simona saapuu Huhtikuussa Suomeen taas ja on viikon meidän kanssamme työskentelemässä. Tarkempina päivämäärinä 10.-17.4.2024, ja häneltä voi vapaita aikoja tiedustella suoraan viestitse instagramin kautta, mihin pääseekin suoraan otsikkoa klikkaamalla.

Simonalla on usein kalenterit aivan täynnä meille saapuessa, joten kannattaa pitää kiirettä varausten kanssa.

IMG_20240131_152844_535_edited.jpg

Daniel Corquera Nekronikon Tattoolta saapuu 22.4.2024 meille kolmeksi kuukaudeksi vierailemaan.

Aikoja voi tiedustella Danielilta suoraan sähköpostitse osoitteesta nekronikon@gmail.com

Nyt kannattaa taas käyttää hyödykseen aika kun Chilen mestari on paikalla, ja tulla ottamaan kuvia. Danielin työnäytteitä voi käydä katsomassa instagramin puolelta, minne pääsee suoraan klikkaamalla otsikkoa.

bottom of page